reede, 29. oktoober 2010

29.10.


Hommiku jätsime hüvasti oma perega, vendade ja emaga. Ema viis meid kooli ja seda väga varajasel kellaajal. Kinkisime emale kingituse – Vana Tallinna ja raamatu ja DVD – ema küll väidab, et ta alkoholi ei tarbi kuid me pakkusime välja et Vana Tallinn sobib suurepäraselt jäätise peale. Ta lubas proovida. Kutsusime teda ja ka oma vendi Eestisse külla. Kõik lubasid tulla :)
Kooli jõudsime nii vara, et jätsime omad kohvrid sekretäri juurde hoiule ja kimasime veel Pauli. Seal oli tööl kahjuks miski sihuke tädi keda me ei olnud kordagi enne näinud ja seega me lihtsalt esitasime omad soovid ja ei hakanud pikalt seletama, et me nüüd lahkume.
Koolis oli meil täna asendusõpetaja – kes oli nii pisike, nagu Ruthi õde Kris, et väga tõsiselt me teda algul ei võtnud. Aga tegelikult oli ta väga tore ja loomulikult oli seda ka meie tund. Tunni lõpus saime diplomid ja oleme nüüd diplomeeritud prantsuse keele oskajad. Peale tundi oli meil koos teise klassiga väike veini ja juustu degusteerimine. Meie Kristiga olime selleks puhuks kaasa toonud ühe veini, mis osutus erakordselt heaks. Juuste oli kaasa toodud teiste õpilaste poolt mitmeid sorte – mõne hullem kui teine. Juustulauast on ka pilt:


Ja meie meeldejäävamatest koolikaaslastest on pilt siin:


Nii me seal siis degusteerisime kuni hääletoonid olid juba päris huvitavaks muutunud ja siis oligi meil aeg hakata minema rongijaama poole. Kõik läks hästi, me saime õnnelikult jaama ja ka rong väljus täitsa õigel ajal. Panen siia ka pildi jõuluehteist mis linnas ripuvad ja millest eile juttu oli:


Praegu istumegi rongis – see sõidab 4 tundi kuigi vahemaa on suhteliselt väike. Ja meie sihtkohaks sellel nädalavahetusel on Nizza.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar