esmaspäev, 11. oktoober 2010

08.10.


Hommik algas segaselt, Kristi küsis SMSi teel et mis kell lennujaamas kohtume – kuna ma ei suutnud seda isegi välja mõelda, et mis kell me seal peaks olema siis igaks juhuks lihtsalt helistasin talle. Jutu käigus tuli välja, et parem on kui talle järgi lähen ja siis ta ise lennujaama viin koos endaga. Mõeldud, räägitud, tehtud :)
Lennukisse minnes ootas meid ees hr. Rebane – kes loomulikult vaatamata varasele kellaajale pakkus veini ja valikus oli nii valget kui punast. Ja veini jõuab ühe lennu ajal, mis kestab 1tund 20 minutit juua täpselt 3 klaasi per nägu ehk siis Ruth jõi 3 klaasi veini ning selle ajaga kui Kristi suutis pool klaasi omale pükste peale ajada – õnneks jõi Ruth punast ja Kristi valget, seega erilist plekki teksadele ei jäänud.
CPH-LYS lendasime OVle mõeldud uue CRJga, oli teine pikk ja kitsas ja kuna istusime avariiväljapääsu juures siis enne maandumist tilkus sealt ka vett Kristi pükstele, ehk nüüd nad said juba puhtamaks.
Lyon tervitas meid päikesega ning rongijaamas tohutu kiirelt mööduva TGVga. Ootasime siis oma väikest rongi mis meid linna viis, et seal siis edasi orienteeruma hakata. Rongijaamast välja astudes hüüatas Kristi, et näe siin kohe miski hotell, et mis selle meie hotelli nimi on? Ja üllatus-üllatus, see oligi meie hotell. Seega ei oma tähtsust kas jood veini lennukis või mitte – hotelli jõuad kohale ikka.
Õhtul ei suutnud me uskuda, et on soe – ehk siis 23 kraadi :) Ja kuna ei jaksanud otsida kohalikku söögikohta siis sõime hoopis Itaalia restos – väga hea söök, suur roheline salat ja hea Lambrusco.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar