reede, 22. oktoober 2010

22.10.


Meie omavahelised õppimised sarnanevad aina enam Ärapanija saatega – sest seletades sõbrale erinevaid grammatilisi probleeme oleme appi võtnud joonised, ning laiad ja üldtuntud näited elust enesest. Kõrvaltvaatajaile võib see näida kui Ärapanija saade – vähemalt meile endale tundub see nii. Viimasel kahel päeval on Ruth tegelenud kahe erineva minevikuga ja nende kahe asja selgus tuli alles peale pr. Oja-Toodo täpsustavat joonist.
Mul ei ole mõtet kirjutada, et hommik algas tavaliselt ma alustan pigem sellega, et hr. Rott on ikka veel meiega.
Koolis oli Kristil täna jälle selline sekeldus, et tema õpetaja soovis veelkord täpsustada millal me seal Eestis ikka Euroopa Liiduga ühineme, et kas see on nüüd aastal 2011 või 2012. Kristi ainult naeratas viisakalt selle peale ja ei viitsinud isegi oma tuntud pr. Oja-Toodo jooniseid teha.
Reedeti on meil kool vaid hommikupoole ja peale kooli võtsime suuna ühte suuremasse Ahmedi boutiiki ning soetasime juba 2 veini – arvestades, et nädalavahetus on tulemas, ning jalutasime koju õppima. Ehk siis, et Ruth õpib vaikselt omal voodil istudes ja Kristi on ära koristanud omad riided ja seda lausa 2 korda, siis on ta pesnud põrandad ning kogu oma mustad ja ka puhtad pesud.
Meil on ka täna väike remont kodus – nimelt miski vennasvabariigi ehk siis väljanägemiselt Turkmeenia NSV kodanik teeb meil parendustöid tualetis. Mis tähendab seda, et tualetipott on tõstetud vannituppa ja me veel ei tea millal me seda sihtotstarbeliselt kasutada saame. Aga loodame, et kõik lõppeb õnnelikult. Igal juhul Ruth õpib nüüd siis edasi oma minevikke :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar