reede, 22. oktoober 2010

21.10.


Hommik nagu iga teine, rott ikka elu ja tervise juures.
Koolis ka ei midagi uut, peale tunde arvasime heaks minna kinno. Koos oma endise õe Manuelaga. Plaan oli vaadata muidugi prantsuse filmi – ja selle plaani me ka ellu viisime. Film oli padu-prantsuse keeles ja kestis 2 tundi 27 minutit – ja selle ajaga me leidsime Kristiga kahepeale 15 sõna mida me olime ka enne kuulnud. Aga film oli ilus – ilusad inimesed ja ilusad vaated ja kindlasti oli see väga sisukas film kuid seda sisu saime meie vaid aimata. Meie mõlemi õpetajad aga kiitsid meid julguse ja pealehakkamise eest.
Peale filmi läksime veel taimetoitlaste restorani (meie õde Manuela on taimetoitlane ja meie kui vanad julged ja pealehakkajad arvasime heaks proovida midagi uut), plaanides seal võtta ka väike klaas veini. Meie õde Manuela igatses väga klaasi veini järgi kuna tal ei ole seda kodus kellegagi juua ja üksi tundus see talle veidike imelik. Kuid üllatus-üllatus taimetoitlaste restos ei pakuta veini – nii et saime jällegi õhtusse ühe päeva ilma veinita. Söök oli muidu päris huvitav kuid liha oli kole vähe :)
Ja siis me kimasime koju, mõlemitel suur peavalu ja seepärast ei ilmunud ka meie blogi eile vaid need read ilmuvad siia alles täna.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar