kolmapäev, 27. oktoober 2010

27.10.


Ohh, täna oli väga külm hommik! Ja see külm tähendas +6 kraadi aga uskuge see on väga külm. Kuidagi saime ennast ikka kooli venitatud ja seal pole eriti soojem kuna koolimajas on ühtlasi ka remont ja klassid on värvihaisu täis siis me hoiame tihedalt aknaid lahti ja seega on seal jahe.
Koolis arutasime erinevate riikide ehk siis oma koduriikide koolisüsteemide üle, et mis head ja halba. Midagi väga erilist me ei kuulnud teiste riikide kohta.
Lõunat sõime linna populaarseimas söögikohas – Wok – ehk nuudlite töökojas. Seal siis pakutakse kas nuudleid, riisi või juurvilju millele saab siis lisada erinevaid lisandeid ja kastmeid. Igaüks on oma söögi kokkupanija ja ärasööja. Koht on väga populaarne ja me oleme kahel korral juba üritanud sinna sisse saada kuid ei ole mahtunud, täna meil see õnnestus. Söök oli hea, portsjon oli suur nii et selle koha populaarsus on õigustatud.
Peale lõunat läksime veel poodlema kuna reedel lahkume siit ja arvasime, et ehk on veel midagi mis meile jäi südamele siinses kaubandusvõrgus. Ja meie arvamus muidugi õigustas end. Kristi lahkus poest uue pintsaku ja salliga, Ruth aga uue seeliku ja kahe paari sukkadega. Nii et oleme nüüd moodsad ja seda mitte miski tavalise moe järgi vaid ikka prantsuse moe kohaselt.
Ja nüüd hakkame oma koduseid ülesandeid tegema. Nii et head und!

PS. Homme meil siin oodata suurt streiki, nii et jälgige uudiseid :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar