pühapäev, 24. oktoober 2010

24.10.


Ärkasime alles kella 10 ajal. Siis võtsime suuna Pauli poole. Seal olid saiad kõik rivis ja juba ootasid meid. Istusime ja jõime kohvi ja mugisime saia seal oma poolteist tundi. Ainult ajaleht oli puudu :)
Siis jalutasime tagasi koju ja hakkasime õppetööga tegelema – Ruth pidi kirjutama kirjandi teemal: Minu nädalavahetus - ja kasutama kahte erinevat minevikku. Ja ka veel teise kirjutise ehk siis ümber jutustama ühe ajalehe artikli. Õnneks oli meil kodus juba miski ajaleht olemas seega oli valiku tegemine lihtne. Artikkel rääkis oliivipuude istandusest.
Kristil ei antud kodus kahjuks midagi õppida ja seega tegi ta lihtsalt tähtsat nägu ja uuris Leesi õpikut.
Kella 4 ajal kui me arvasime heaks minna jalutama hakkas hullusti vihma sadama ja sajab seda siiani – vahepeal ka müristades ning välku lüües. Ühesõnaga on meil siin huvitav ilm. Seega ei ole me täna rohkem oma nina välja pistnud. Homseks lubab ilmateade päikest ja +18 kraadi sooja. Seda ootame me huviga.
Õhtul vaatasime pere-ema lemmikfilmi Jambon Jambon – prantsuse keeles ja prantsuse keelsete subtiitritega. Film oli huvitav, soovitame teilegi. Ja ootame huviga teie kommentaare.
Aga praegu head ööd!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar