laupäev, 19. mai 2012

Porvoo


Kohtumine Anneli ja Reedaga oli tore nagu alati J Olime koostanud küll suursuguse programmi, et mida me kõike selle külaskäigu ajal teeme – paraku teeb elu ja aeg omad korrektiivid ja seega väga palju sellest programmist me täita ei suutnud. Siiski tegime sauna, käisime väikesel metsamatkal, veidike kolasime mööda poode ja loomulikult pläkutasime niisama.
Matkarada oli Hiidenkirnu nimeline väike rada, mida ümbritsesid suured rändrahnud ja nende sisse moodustunud augud. Rada oli küll lühikene kuid looduslikult väga kaunis.



Ühest kiviaugust leidsime ka konna ja arvasime et peame teda sealt päästma – see oli selline lõbus päästeoperatsioon, mis paraku eriti kaugele ei viinud – jätsime konnale siis vaba valiku, ehk et kui ta soovib siis ta võib ise mööda puud mille talle sinna auku jätsime välja ronida.





Matkalt koju tagasi jõudes tegime veel kiire lõkke ja grillisime mõned vorstid ning ka vahukommid ja meie lõunasõõk toimus õues, päikesepaiste all – see vast oligi reisi parim hetk, et sai õues laua taga istuda ning päikest nautida J

Saun oli ka muidugi mõnus, sest asjad mida harva saab on ju head. Samuti olid väga head keedetud kartulid ja Estrella kartulikrõpsud – viimastest olen ma oma isu vast pikemaks ajaks täis söönud – keedetud kartulid olid aga lausa jumalikud J
Mängisime ka paar partiid Ligrettot – selle vist võitis Nora J Ja siis tegime suurte inimestega ka kiire Eesti mängu ja vaatamata Anneli poolt soetatud ajaloo raamatule tuli siiski võitjaks ei keegi muu kui Reet. Nii et raamatuid tuleb ka lugeda mitte lihtsalt poest koju tuua ;)
Muudest uudistest niipalju, et sain lõpuks oma uue graafiku ning praeguse seisusga tundub, et tulen kodumaale jaanipäeva tähistama. Seda küll väga lühiajaliselt kuid lõkke tegemise ajaks peaksin kohal olema – seega ootan huvitavaid pakkumisi lõkke tegemise koha suhtes -:)
Nüüd istun jällegi lennukis, mille nina on pööratud Londoni suunas ja homme ootab mind vana hea tuttav – Moskva.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar