esmaspäev, 31. oktoober 2011

Night-stop, Amman :)

Reservist on võimalik ka väga huvitavaid asju saada, näiteks Ammani öö-peatuse. Ehk siis mul oli planeeritud reserv ehk siis valve nii pühapäevaks kui esmaspäevaks ja mind kutsuti lennule Ammani. Pühapäeval lendasime sinna, maandusime kella 19 paiku ja esmaspäeva hommikul lendasime tagasi. Kuid tagasilennul olime reisijad kuna meie töötatud tunnid ei lubanud meil enam tööd teha. Kahjuks maandusime nii hilja, et linna peale jalutama enam ei läinud kuid siis on minu esimene night-stop siin firmas tehtud ja see oli vaatama oma lühildusele väga tore. Hotell oli ilus ja Ammani kesklinnas, nii et järgmine kord kiman kindlasti linna peale ;)
Tagasi lennata reisijana oli ka väga huvitav kuna meid oli 3 meeskonda , kes kõik olid erinevatel aegadel sattunud Ammani ja nüüd me kõik (ehk siis 3 x 7 inimest) lendasime tagasi. Naljakas kogu selle asja juure soli see, et me kõik olime vormis ja siis oli veel neljas meeskond, kes tegeles selle tagasi tuleva lennuga. Reisijad vaesekesed ei saanud midagi sellest segadusest aru.
Laupäeval oli mul ka tore päev, nimelt lendasin charterit ehk siis tellimuslendu Türki, Dalamani. Kuna see oli hooaja viimane reis siis tähendas see seda, et lennuk oli sinna minnes tühi ja me tegime mis ise tahtsime ehk siis püherdasime igal istmel ja üldse laiasime mööda lennukit ringi. Tagasi tulekul oli aga lend puhkuselt tulnud õnnelike nägudega reisijaid täis. Tegin ka möne pildi sellest, mille siia lisan: 


Praegu aga istun lennukis ja kiman kodumaa poole, T, K, N saab mind siis kodumaiselt telefoninumbrilt tabada kui keegi soovib. Ja loomulikult olen mõnes neist restoranidest millistest on juttu olnud Köögikodanike saates. Reedel aga ootab mind Manchester.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar